حذف حساب بيتنا
حذف الحساب بيمسح اسمك وإيميلك ويشيلك من البيت اللي انت فيه. لو كنت آخر عضو في البيت، هيتمسح البيت وكل طلباته وصوره. العملية دي نهائية ومش بترجع.
امسح حسابك دلوقتي
تقدر كمان تمسح الحساب من داخل التطبيق: الإعدادات ← حذف الحساب. لو واجهت أي مشكلة، ابعتلنا على support@example.com.